mandag den 30. maj 2016

Indkøbs organisering..

Den anden dag købte vi denne her smarte bagify - indkøbs organiserings net 😜 og den er jeg simpelthen nød til at fortælle jer om..

 
 
Vi var ude og handle ind til denne uges madplan idag og for første gang skulle vi så bruge vores bagify. 
Og den er altså virkelig smart .. 👏🏻

Førhen så vognen sådan herud efter indkøb 👇🏻

 

Fordi vi ikke vil købe de sindsyg dyre,og i øvrigt miljøbelastende indkøbs poser, blev varerne først lagt i vognen, så i bilen, så båret ind i køkkenet og derfra fordelt i henholdsvis : køleskab, viltualierum og garage hvor fryseren står .. Som i nok kan læse et større projekt .. 

Vi fandt derfor frem til den her super smarte løsning på www.bagify.dk.. Til 200 kr. Og selvom det lige i første omgang lyder dyrt så kan den her jo holde for evigt. Og man spare pengene på indkøbsposer, spare sig selv for den del besvær  og spare miljøet fra endnu en plastic belastning .. ♻️. Win win 

Man handler selvfølgelig som normalt, putter tingene i vognen mens tasken er rullet sammen og hænger på taske dimsen .. Når man så har betalt varene kan tasken lige trækkes ud og varerne kan fordeles ..

Vi valgte : grøn = til frugt og grønt, creamfarvet= køleskab, blå = fryser og sort = viltualierum ..

Når de så skal puttes i bilen skiller man dem bare ad i 4 tasker .. Og når man kommer hjem kan man så tage en taske af gangen og sætte varene på plads.

Som i kan se kan der være meget i, vi har handlet til en uge .. 😜
Den har sparet mig for flere gange renden frem og tilbage til bilen osv .. Mega genial 😜 så klart en anbefaling herfra.

Og nej dette er ikke sponsoreret af bagify, vi har selv både fundet frem til tasken og selv betalt den 😊 
Men de får alligevel lige endnu en bemærkning med på vejen.. Super hurtig levering og i kassen var der et par slikkepinde og chokolader .. Hvilket jo bestemt giver plus i bogen 😃

Ingen kommentarer:

Send en kommentar